top of page

Naročanje

 

Naročanje pri Dentalnem Centru Mlinar poteka:

 

- Telefonsko: v času ordinacijskega časa
- Elektronsko: Info@dcmlinar.si ali preko spletnega obrazca
- Po pošti: Dentalni Center Mlinar (naročanje), Vojkovo nabrežje 6, 6000 Koper
- Osebno


Vsem ki želite komunicirati z našo ambulanto priporočamo, da uporabljajo e-poštni naslov info@dcmlinar.si ali spetni obrazec. Telefonsko smo dosegljivi v času delovnika, vendar vam v primeru dela ne moremo zagotoviti, da se bomo na telefon lahko oglasili. Naročite se lahko tudi osebno ali preko pošte.

Bolečine in kontrolne preglede obravnavamo v prvi uri delovnega časa. Ob težavah si preberite, kaj so nujna stanja v zobozdravstvu.


K nam prihajate na zobozdravniški pregled oziroma zdravljenje. Ker spoštujemo vaš čas, ste naročeni ob točno določeni uri. Za vas imamo rezerviranega kar nekaj časa, zato vas prosimo, da na dogovorjene termine dosledno prihajate. V primeru, da na termin zaradi kakršnega koli razloga ne utegnete priti, vas prosimo, da nam to čimprej sporočite, najkasneje pa v roku 24 ur pred dogovorjenim terminom, da vas prenaročimo in sprostimo termin za druge paciente.


Od termina se najlažje odjavite tako, da nam pošljete e- pošto. V primeru, da vaše odjave pravočasno ne dobimo, vas bomo primorani uvrstiti na konec čakalne vrste. Odjava na dan termina ni možna.


Hvala za razumevanje.

 


 

Anchor 1

Naročanje

Naročilnica uspešno oddana

bottom of page